Pizzaboten

För dig som vill sälja mer Pizza

Behöver du Pizzaboten?

Seriöst!
Behöver du verkligen sälja Pizza Online?
Jag har pratat med många Pizzabagare som drivit Pizzerior i 10-20 år, som säger att de klarar sig bra.
Ändå verkar det vara svårt att verkligen öka försäljningen av Pizza. Omsättningen är ofta samma år efter år. Nedan ser du en bild som jag hittade på allabolag.se på en klassisk Pizzeria. Bilden visar i princip samma omsättning sedan 2017.

De flesta Pizzerior provar att skicka ut reklamblad några gånger per år, men det kan vara svårt att veta vilket resultat reklamen ger i form av försäljning.

Det enda som är helt säkert är detta 👇
Om du vill förändra din omsättning, måste du börja göra något du inte gör idag.

Med Pizzaboten har du ett perfekt verktyg som gör att du kan börja sälja Pizza Online, och dessutom börja sälja den mest efterlängtade Pizzan av alla, den egenskapade Pizzan!

Fördelarna med Pizzaboten

Vi har redan Foodora

Många Pizzerior i större städer, använder redan Foodora för Onlineförsäljning. Vår uppfattning är att Foodora tar ett högt pris för sin försäljning. Dessutom erbjuds inte den egenskapade Pizzan.

Inga nya appar och ingen registrering

Med Pizzaboten slipper kunden ladda ner nya appar, och registrera sina uppgifter i ett nytt konto. Det gör det superenkelt för kunden att snabbt göra en beställning direkt i Messenger.

Med eller utan betalning

Pizzaboten erbjuder det bästa av alla världar. Du kan använda den helt utan betalning online, och ta betalt när kunden hämtar sin Pizza. Du kan även välja att ta betalt med kort eller Swish direkt i Pizzaboten.

Stoppa bedrägeri

Har du råkat ut för att kunder beställer Pizza, men ingen hämtar eller betalar för den?
Med Pizzaboten säkrar vi mobilnummer till beställaren om du använder betalningsfritt alternativ. Då vet du vem du kan ringa och påminna.

Mät dina reklamkampanjer

Varje beställning som görs med Pizzaboten är spårbar. Om du gör ett inlägg på Facebook eller Instagram, kan du enkelt se exakt hur många köp som gjordes tack vare det inlägget. Detta är en helt suverän funktion.

Ta kontroll över din marknadsföring

När du beställer Pizzaboten, får du också tillgång till vår mer avancerade skola i digital marknadsföring. Här kommer vi ständigt med nya tips och trix som du kan använda dig av för att öka din försäljning.

Superenkel administration

Med Pizzaboten administrerar du lätt hela din meny, och hur den ska presenteras i Messenger. Får du slut på råvaror till en viss Pizza, kan du enkelt ta bort den från menyn.

Mobil administration

 Förutom den enkla administrationen via dator, kan du lika enkelt administrera vad som finns på menyn från mobilen.

Skapa erbjudande till kunden

Med Pizzaboten kan du enkelt skapa rabattkoder och erbjudanden som kunderna kan använda i Messenger. Allt är desssutom digitalt, och koder kan vara unika per kund.

Mobilanpassad meny

Med Pizzaboten får du en 100% mobilanpassad meny till din Pizzeria.

Pizzaboten innehåller dessutom de 18 vanligaste Pizzorna färdigt med både text och bild.

Klickbara länkar

En fantastisk fördel med Pizzaboten är att du kan publicera klickbara länkar när du gör inlägg på sociala media. När kunden klickar på länken, öppnas Messenger automatiskt i mobilen hos kunden. Dessutom spåras alla köp till vilken länk som kunden klickat på.

QR koder

Med Pizzaboten får du också QR koder som du kan använda i restaurangen eller på pappersutskick. QR koden gör det också möjligt att spåra försäljningen från en specifik QR kod. På detta vis blir det plötsligt mätbart hur mycket du sålde för ett visst utskick.

Vad kostar Pizzaboten?

Priset är 2.95% av den försäljning som görs via Pizzaboten.  Om du inte lyckas öka din omsättning med Pizzaboten, ska du inte ha den.
Det betyder egentligen att Pizzaboten inte kostar något, utan att den istället ökar din omsättning.

Många av de Pizzabagare jag pratat med undrar varför dom ska betala något för att sälja Pizza, dom redan säljer idag.

Svaret på den frågan, är att själva frågan är ställd på fel sätt. Pizzaboten är inte tänkt att ta en andel av din nuvarande omsättning. Den är tänkt att öka din omsättning. Om du kan öka din omsättning med 15%, skulle du vara villig att betala 2.95% för det? Det är definitionen på en investering.

En investering är en kapitalinsats som förväntas leda till framtida avkastning. Kapitalinsatsen sker ofta som en utgift i pengar, men kan även vara en insats av andra former av resurser. Avkastningen kan antingen komma i form av ökade intäkter eller i form av minskade kostnader.

*Källa wikipedia

Finns det andra kostnader?

Det tillkommer en installationskostnad på 1995 kr, men under hela Januari 2022 bjuder vi på denna avgift.
Pizzaboten har också en bongskrivare där alla beställningar skrivs ut. Du kan välja att köpa skrivaren, eller hyra den per månad.
Pris för köp är 3495 kr
Pris för hyra är 249 kr/månad
Skrivaren behöver internet-anslutning via kabel för att fungera.

Om du vill ta betalt direkt av kunden, krävs att du har Swish Handel eller ett Stripe konto (för kortbetalningar) Både Swish Handel och Stripe har egna avgifter för sin tjänster. För hantering av Swishbetalningar tillkommer en kostnad på 1 kr per betalning från Pizzaboten.

Vi rekommenderar Swishbetalning som betalningslösning. Kolla med din bank vad det kostar med Swish Handel. Olika banker har olika priser för denna tjänst, men vanligtvis 2-3 kr per betalning samt en månadskostnad på ca 50 kr/mån samt en uppstartskostnad.
Om du redan har ett Swishnummer, kan detta troligtvis inte användas för Pizzaboten. Det måste vara ett Swish Handel avtal med din bank.