Select Page

(Only in Swedish)
Spara ALLA dina bilder i molnet

De flesta av oss har mängder med bilder i både mobilen och i datorn. Många av bilderna är värdefulla minnen och betyder mycket för oss.

De flesta av oss har också funderat på att spara våra bilder på ett säkert och bra sätt. Många köper separata hårddiskar och minneskort och USB-minnen och NAS (Network Area Storage) för 1000-tals kronor.

Nackdelen med dessa lösningar är att de inte alls är säkra lagringsplatser. Vad händer om blixten slår ner, eller om du får inbrott?

Den ultimata lösningen på detta problem är molnlagring.
Jag veeeet, säger du nu, men faktum är att det finns en molnlagring som är HELT GRATIS där du kan spara obegränsat med bilder.

 

Hur jag sparade över 50 000 bilder i molnet, GRATIS!!!

Min story började med att min systers mobiltelefon gick i 1000 bitar och alla bilder hon hade i mobilen gick förlorade. Hon blev helt förkrossad. Hon hade flera år med bilder från semesterresor och dessutom var hon medlem i en grupp som bara fotograferar med sina mobiltelefoner och har tävlingar för bästa bild m.m.

Alla hennes bilder var nu försvunna!

Min syster är inte någon teknikperson som jag själv, så jag lovade att hjälpa henne med en bra backup till hennes nya mobil.

Efter många sena nätter, och mycket googlande efter en bra och helst billig lösning, hittade jag svaret.

Jag hade hittat en guldgruva.

Lösningen jag hittat var inte bara helt gratis, utan den tog bildhantering till en helt ny nivå.

Spara ALLA dina bilder i molnet

Den lösning som jag hittat fungerar för alla typer av mobiltelefoner (iPhone och Android), men inte nog med det. Den fungerar också perfekt för att spara alla din bilder från din dator (PC eller Mac). Alla bilderna sparas tillsammans och du får en trygg och säker lösning som är helt säkert mot följande potentiella risker.

  • Inbrott
  • Brand
  • Vattenskador
  • Blixtnerslag
  • Barn
  • Otur

Använd din bilder

Jag köpte min första digitalkamera 2001, och har sedan dess uppgraderat med olika kameror efterhand som det kommit nya bättre modeller på marknaden. För några år sedan tog jag steget upp till en riktig systemkamera med 18 Mpixel bilder. Vilka bilder!
På senare tid har dock kameran i mobilen blivit så bra, så det är det enda jag använder till vardags.

Som du förstår har det blivit många bilder (ca 50 000) och bilderna från början av 2000-talet var det länge sedan jag tittade på.

Med den här nya lösningen blev bildhanteringen helt magisk. Jag kunde lätt hitta bilder från olika tidpunkter, platser och t.o.m. söka på både aktivitet och person!!!

Jag kan nu söka på “Måns fiskar med Henke” så hittar jag ALLA bilder där jag är ut och fiskar med min kompis Henrik.

Det som började med att hitta en backuplösning, visade sig blir något helt annat. Något helt fantastiskt.

 

Få din mamma att gråta

Med lösningen jag hittat, är det superenkelt att skapa fantastiska små filmer som skapas helt automatiskt. Filmerna kan innehålla bilder på en person från ung till gammal, eller 2 personer som är bästa kompisar.

Filmerna kan tonsättas med inbyggd musik och upplevelsen blir nåt helt annat än att bläddra mellan gamla bilder på måfå.

Jag har skapat filmer på småbarn i släkten där man ser hur dom växer upp från födsel till 10-15 års ålder. Jag sitter nästa själv och lipar när jag ser resultatet.

 

Dela med dig av dina foton och bilder

Hur många gånger har vi inte suttit och skickat en massa bilder med mobilen till  vänner och bekanta. Nu är det slut med det.

Nu kan du superenkelt dela med dig av hela album och filmer till nära och kära. Du kan t.o.m. välja vem eller vilka som skall få se dina bilder.
Dessutom skickar du egentligen inte bilderna, utan bjuder helt enkelt in vem du vill att få ta del av dina utvalda bilder. Det är ett helt annat tänk än vanlig bildhantering. Du kan faktiskt skapa ett album som heter “Jag och Lisa”, och dela det albumet med Lisa. Varje gång du tar ett foto där du och Lisa finns med på bilden, så kommer albumet som delas med Lisa att uppdateras automatiskt. Så nästa gång Lisa frågar om du kan skicka den bilden på er två som du nyss tog, kan du säga att hon redan har fått den. Hon fick den i samma stund som bilden togs! Det låter nästa för bra för att vara sant, men det är sant. 

Måns

Instruktör

Jag har jobbat inom IT och Telecom branschen i över 20 år och jag känner att det är dags att dela med mig av all den kunskap som jag har så lätt för att ta åt mig, och lära ut det till alla som har nytta av att bli lite mer “digitala” i vardagen och använda alla de fantastiska system vi faktiskt har tillgång till, och när jag har gjort det skall jag lära mig att skriva lite kortare meningar än den här.

Lär dig själv detta system!

Jag håller just nu på att skapa en online utbildning för att du skall kunna använda detta fantastiska system till dina bilder också.

Kursen kommer att vara tillgänglig 2019-07-01

Du kan anmäla ditt intresse här till höger.
De 10 första anmälningarna får kursen helt gratis!

 

Intresseanmälan